Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ και καλή συνέχεια στα παιχνίδια των πλέι οφ. Ξεκινώ με αυτό που θα με ρωτήσετε στο τέλος, για κάποιες αλλαγές που έγιναν. Ο στόχος του Ερμή ήταν να μπει στην πρώτη εξάδα. Οριοθετήθηκε από εμάς δειλά-δειλά. Στο ποδόσφαιρο καμιά φορά μπορεί να κρινόμαστε αδίκως από κάποιους που θέλουν να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Όταν δειλά-δειλά η ομάδα ξεκίνησε να μπει στον στόχο της εξάδας, φτάσαμε να έχουμε πολύ περισσότερες απαιτήσεις. Σε ολόκληρη τη διάρκεια του πρωταθλήματος κάναμε ένα κακό παιχνίδι, με τη Νέα Σαλαμίνα, και το πληρώσαμε. Αν κερδίζαμε το παιχνίδι εκείνο, τότε οι στόχοι αυτής της μικρής ομάδας θα ήταν ακόμα πιο ψηλοί. Μετά από αυτό το παιχνίδι βάλαμε στόχους που ήταν εφικτοί για μας. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο του Ερμή είναι να είναι περήφανοι για αυτό που φτιάξαμε. Ο στόχος μας είναι η τέταρτη θέση και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για να τον κρατήσουμε, και θα τον κρατήσουμε. Από κει και πέρα, είναι τα παιχνίδια του κυπέλλου. Θα προσπαθήσουμε να πάμε στο τελικό και θα τα δώσουμε όλα. Είχα πει στους ποδοσφαιριστές μου προτού κλείσουν τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αν καταφέρναμε στα παιχνίδια με Ανόρθωση και Ομόνοια να κρατήσουμε τη διαφορά από αυτές, θα έδινα ευκαιρίες στα μπαράζ σε όλους τους ποδοσφαιριστές να αποδείξουν τι μπορούν να προσφέρουν και τι μπορούμε να περιμένουμε τη νέα χρονιά από αυτά τα παιδιά.

Για το αποψινό παιχνίδι, ειλικρινά νιώθω περήφανος για αυτά τα παιδιά και αυτό που έδωσαν στον αγωνιστικό χώρο. Κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο το ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε να μας είχε φιλοδωρήσει με περισσότερα από ένα γκολ. Φτιάξαμε κάποια πράγματα στη διάρκεια του ημιχρόνου και δείξαμε έναν πολύ καλύτερο χαρακτήρα. Μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε στο 1-0, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν δε μπορείς να πετύχεις γκολ το πληρώνεις. Ευτύχισε το ΑΠΟΕΛ να πετύχει και δεύτερο γκολ, αλλά και πάλι τα παιδιά δεν το έβαλαν κάτω. Πετύχαμε ένα γκολ και το παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Καλή συνέχεια στον φίλο Δώνη και το ΑΠΟΕΛ. Εμείς θα προσφέρουμε συγκινήσεις και καλό ποδόσφαιρο σε εσάς που ασχολείστε και αγαπάτε αυτό το άθλημα.

Όλη η οικογένεια του Ερμή θέλουμε να δώσουμε τα συλλυπητήριά μας σε ένα άξιο πολιτικό πρόσωπο που είχε η Κύπρος μας και χάθηκε πρόωρα. Καλό ταξίδι σε αυτόν τον μεγάλο άνθρωπο και μεγάλο πολιτικό. Ο Θεός να δίνει υπομονή και κουράγιο στην οικογένειά του».