Άθως Χρυσοστόμου στο Balla: “Πάμε οργανωμένοι-δυνατοί για να αποκλείσουμε τον Απόλλωνα”:«Έχουμε απέναντι μας μία πολύ καλή ομάδα που στοχεύει και αυτή στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Σεβόμαστε τον Απόλλωνα αλλά δεν τον φοβόμαστε. Το αποδείξαμε άλλωστε και στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος που τον αντιμετωπίσαμε. Βλέπω ότι υπάρχει «συναγερμός» στις τάξεις των φίλων της ομάδας μας αλλά και αρκετών ουδέτερων και αυτό μας δίνει περισσότερη δύναμη. Πάμε αύριο πωρωμένοι και ψυχωμένοι για να πάρουμε το εισιτηριο για τον τελικο. Πάμε φουλ οργανωμένοι, όλοι μαζί για να αποκλείσουμε τον Απόλλωνα. Το έχει ξανακάνει ο Ερμής και ανυπομονούμε να το πετύχουμε εκ νέου…», μας ανέφερε αρχικά ο Κύπριος πορτιέρο.

Στη συνέχεια απολογήθηκε στους οργανωμένους φίλους της ομάδας του Ερμή, μετά το φραστικό επεισόδιο που έλαβε χώρα μετά το τέλος του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ:

«Απολογούμαι σε οποιοδήποτε φίλαθλο της ομάδας μας για την συμπεριφορά μου, αλλά πρέπει και αυτοί να καταλάβουν ότι πρέπει να μας σέβονται, όπως τους σεβόμαστε. Η παρεξήγηση θεωρείται λήξαν και τώρα το μυαλό όλων είναι στα παιχνίδια με τον Απόλλωνα. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους οργανωμένους φίλους της ομάδας μας, δηλαδή στους «ΟRIGINAL 7» ότι και εγώ είμαι ένας από αυτούς…».