Ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος το τελευταίο χρονικό διάστημα άλλαξε πολιτική. Κρατήθηκε μακριά από τα ΜΜΕ και τόνισε στους στενούς του συνεργάτες ότι πλέον θα μιλάει πολύ σπάνια και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Τις τελευταίες ώρες και κυρίως μετά τον ορισμό του κ.Νικολαϊδη στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, υπήρξε μία δυναμική αντίδραση από πλευράς «γαλάζιων».
Ερμής-Απόλλων: Ο ορισμός Νικολαϊδη και η πρό(σ)κληση

Επικοινωνήσαμε με τον ισχυρό παράγοντα των «φτεροπόδαρων» ο οποίος έλυσε την σιωπή του και αρχικά μας ανέφερε τα εξής:

«Δεν ήθελα να μιλήσω και όπως είδατε το τελευταίο χρονικό διάστημα άλλαξα πολιτική. Από το μεσημέρι όμως και μετά ειπώθηκαν κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορώ να τα αφήσω απαρατήρητα. Εγώ νομίζω ότι πρέπει να χαμηλώσουν οι τόνοι ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Απόλλωνα. Αυτές οι κόντρες πρέπει να σταματήσουν. Πρέπει στο «Αμμόχωστος» το παιχνίδι να μετατραπεί σε γιορτή. Η καλύτερη ομάδα θα το δείξει στο γήπεδο και θα πάρει την πρόκριση χωρίς σκοπιμότητες. Είμαι αισιόδοξος και ευελπιστώ ότι αυτή θα είναι η δική μας ομάδα», ανέφερε ο Λούκας Φανιέρος.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την φιλοξενία που θα έχουν οι φίλοι και η διοίκηση του Απόλλωνα:

«Ακούσετε μέχρι τώρα κάποιο που να παραπονεθεί για την φιλοξενία του Ερμή;  Είναι δεδομένο ότι θα έχουμε καλή φιλοξενία στους ανθρώπους του Απόλλωνα. Αλλά τονίζω ότι θα εξαρτηθεί και από τους ίδιους πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα…». 

Έγινε αρκετός ντόρος από πλευράς Απόλλωνα με τον ορισμό του κ.Νικολαϊδη στο παιχνίδι. Τι έχετε να πείτε πάνω σε αυτό;

«Το λοιπόν. Επειδή άκουσα και την μεσημβρινή εκπομπή του Σούπερ Σπορ και την δημοσιογράφο να ρωτάει τον αναπληρωτή μας πρόεδρο Μιχάλη Ανδρέου για τον ορισμό του κ.Νικολαϊδη και εμμέσως πλην σαφώς ήθελε να πει ότι δεν έπρεπε να οριστεί. Ρωτάω εγώ τους δημοσιογράφους αν έχουν κανένα υπόψη τους που θέλουν να μας προτείνουν να τον βάλουμε. Να μιλήσουμε με την ΚΟΠ και να τον αλλάξουμε να τελειώνουμε». 

Στο γήπεδο λένε δημοσιογραφικές πληροφορίες θα βρίσκεται και ο αντιπρόεδρος της ΟΥΕΦΑ Μάριος Λευκαρίτης.

«Ναι άκουσα τον ρεπόρτερ του Απόλλωνα και πάλι στο Σούπερ Σπορ να το τονίζει μάλιστα. Σίγουρα αυτός το έμαθε από την πλευρά του Απόλλωνα αυτό το πράγμα. Ο κ.Λευκαρίτης είναι ευπρόσδεκτος να έρθει στο γήπεδο και εάν θέλει να παρακολουθήσουμε μαζί την αναμέτρηση πίνοντας και τρώγοντας παρέα.  Είναι ηγέτης του ποδοσφαίρου μας και τιμά την Κύπρο η παρουσία του στην ΟΥΕΦΑ. Αλλά δεν μου άρεσε ο τρόπος και ο χρόνος που βγήκε ότι θα έρθει. Θέλουν να βάλουν πίεση έτσι; Δεν είμαστε Αμερικανάκια.  Εμάς το ίδιο μας κάμνει, είτε έρθει, είτε δεν έρθει ο άνθρωπος. Δεν μας ενοχλεί καθόλου και είναι φιλικό άτομο προς εμάς. Απορώ όμως γιατί δεν μας ρώτησαν και εμάς ποιους θα φέρουμε αύριο στο γήπεδο ως προσκεκλημένους. Τα λέμε αύριο στο «Αμμόχωστος επειδή τώρα βρίσκομαι καθοδόν για να πάω να μιλήσω τους ποδοσφαιριστές μας στην προπόνηση».

 

ΠΗΓΗ στο Balla