Στην κάμερα του Ermis Web-Tv μίλησε αυτή την εβδομάδα  ο προπονητής της ομάδας μας Νικόδημος Παπαβασιλείου. Αναφέρθηκε στη νίκη κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό αλλά και την παρουσία του κόσμου της ομάδας.

Ακολουθεί βίντεο και αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και την τρίτη συνεχόμενη νίκη:

Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Νέα Σαλαμίνα,δουλέψαμε πάρα πολύ για να έρθει αυτό το τρίποντο και νομίζω ότι σιγά σιγά βλέπουμε μια διαφορετική εικόνα και μια ομάδα που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο. Και βέβαια αυτό έχει να κάνει με την πολύ μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από τους ποδοσφαιριστές μας και νομίζω ότι σιγά σιγά όλοι βλέπουνε τι μπορούμε να καταφέρουμε και τι μπορούμε να κάνουμε στο γήπεδο.

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό και πως βλέπει την πορεία του μέχρι τώρα:

Ο Εθνικός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα που παίζει πάρα πολύ καλή άμυνα και πολλές φορές παίζει και πολύ δυνατά και είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, και προετοιμαζόμαστε πάρα πολύ σκληρά για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στο παιχνίδι και βέβαια ο στόχος είναι πάντα οι τρεις βαθμοί.

Για τους φίλους του Ερμή που πρέπει να σταθούν δίπλα στην ομάδα:

Νομίζω η παρουσία του κόσμου στο προηγούμενο παιχνίδι ήτανε πάρα πολύ καλή, σιγά σιγά ο κόσμος πιστεύει στην ομάδα και έρχεται στο γήπεδο, θέλουμε να τους κρατήσουμε, θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε επιτυχίες ώστε να έρχονται στο γήπεδο και να απολαμβάνουν την ομάδα τους.

Είναι η ομάδα μέσα στους στόχους της:

Σαφώς και είναι μέσα στους στόχους της κάνουμε μια καλή πορεία , ένα δύσκολο πρωτάθλημα που θέλει πάρα πολύ μεγάλη συγκέντρωση πρέπει να συνεχίσεις να είσαι σοβαρός για να μπορείς να κρατηθείς στις ψηλές θέσεις γιατί βλέπουμε ότι είναι όλα ρευστά στο πρωτάθλημα υπάρχουν πάρα πολλά ντέρπυ και εσύ πρέπει να είσαι συνέχεια σοβαρός για να κρατηθείς στα ψηλά.