Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Zaharia Radu. Το νέο απόκτημα του φτερωτού Θεού υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 ετη.Ο 26χρονος Ρουμάνος μεσο-αμυντικός με προϋπηρεσία σε Gaz Metan πραγματοποίησε σημερα την πρώτη του προπόνηση. Η διοίκηση και ο κόσμος του Ερμή εύχονται στον ποδοσφαιριστή να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Ερμής Αραδίππου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή Maksym Imerekov. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 ετη.Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός με προϋπηρεσία σε Shakhtar Donetsk και Oleksandrya πραγματοποίησε σημερα την πρώτη του προπόνηση. Η διοίκηση και ο κόσμος του Ερμή εύχονται στον ποδοσφαιριστή να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον νεαρό Κύπριο διεθνή Λοΐζο Πούννα. Το νέο απόκτημα του φτερωτού Θεού υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο.Ο 18χρονος μέσος κέρδισε με το σπαθί του συμβόλαιο με την ομάδα αφού πέρασε επιτυχώς από περίοδο δοκιμαστικών και αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στα φιλικά.Η διοίκηση και ο κόσμος του Ερμή εύχονται στον ποδοσφαιριστή να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.