Είναι προσηλωμένος και αισιόδοξος μετά και την ένταξή του στην οικογένεια του ΕΡΜΗ ο Issouf, σχολιάζει πως βλέπει τα πράγματα και μας αναφέρει οτι η ζωή ενός αθλητή δεν είναι εύκολη υπόθεση…

-ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ;
Είμαι ο Issouf Ouatara, είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι Κύπρο.Από οτι είδα στην ομάδα όλοι προσπαθούν να δίνουν το εκατο τοις εκατο και αυτό είναι ένα πολύ καλό ξεκίνημα.

– ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ “ΣΚΚΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ” , ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Ο ΕΡΜΗΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ Η ΕΥΡΩΠΗ.
Σίγουρα αυτό ισχύει και παρόλο που δεν έχει πολύ καιρό που βρίσκομαι εδώ, βλέπω οτι όλοι είναι συγκεντρωμένοι και όλοι δουλεύουν σκληρά, ωστε να εκπληρώσουν τους στόχους της ομάδας και γενικά όλα κυλάνε ομαλά!

-ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΣΤΑ ΤΗ ΦΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ;
Όλοι έχουν συνέπεια σχετικά με την ώρα προσέλευσης στην προπόνηση και είναι αξιοσημείωτο αυτό.Όλοι συνεργάζονται μεταξύ τους,επίσης,το προπονητικο προσωπικό μας βοηθά σε μεγάλο βαθμό.

– ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ( ΔΥΣΚΟΛΟ Η ΕΥΚΟΛΟ);
Δεν είναι εύκολο όπως πολλοί μπορεί να νομίζουν! Είναι πολλές οι φορές που το μόνο που θες είναι να πας σπίτι, να φας, να ξεκουραστείς και να κάνεις την αποθεραπεία σου, έτσι ωστε το απόγευμα όταν ξαναπάς προπόνηση να εισαι φρέσκος..Πρέπει οι δίπλα σου να το συνηθίσουν αυτό!

– ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ.
Χωρίς οπαδούς μια ομάδα δεν μπορεί να είναι καλά που σημαίνει τους έχουμε ανάγκη, να είναι δίπλα μας, είναι σημαντικό.Έτσι δίνουμε το μάξιμουμ της προσπάθειας και τους θέλουμε πάντα μαζί μας.