Πραγματοποιήθηκε σήμερα το επίσημο ξεκίνημα της ομάδας μας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015. Μπορεί οι ποδοσφαιριστές εδώ και μία εβδομάδα να επέστρεψαν στις προπονήσεις, όμως σήμερα πριν την έναρξη της ανοικτής προπόνησης προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και ακολούθως η ομιλία του προέδρου Λούκα Φανιέρου στους ποδοσφαιριστές αλλά και στην τεχνική ηγεσία.

Στο βοηθητικό γήπεδο υπήρχε αρκετός ενθουσιασμός και τα βλέμματα φυσικά ήταν στραμμένα στα νέα αποκτήματα που έδωσαν όλα κανονικά το παρών τους. Μιλάμε για τους Μάρτιν Μπογκατίνοφ, Ντάνιελ Άντο, Μαρτίνο Χριστοφή, Ιβάν Γκόμες, Γκιόργκι Ιλουρίντζε, Ντούγκλας Πάκερ, Μιρσέα Αξέντε, Γιώργο Τόφα, Χακίμ Αράμπα και το νεαρό εξελίξιμο μεσοεπιθετικό Αναστάση Δημητρίου που εντάχθηκε προ ημερών στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Προπονήθηκε κανονικά και υπό δοκιμήν Ντέρεκ Ασαμόα και μέσα στις επόμενες μέρες θα πάρει την οριστική του απόφαση ο Νίκος Παναγιώτου κατά πόσο θα αποκτηθεί ή όχι.

*Σε μία άλλη εξέλιξη την ερχόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσουμε σε φιλικό παιχνίδι την ΑΕΖ Ζακακίου στο γήπεδο του Οθέλλου στην Αθηαίνου (18:00).