Για την ανακοίνωση, αλλά και για τα χθεσινά επεισόδια μίλησε στο Ράδιο Πρώτο το μέλος της διοίκησης του Ερμής Λούης Δημητρίου. Δεν θα ανεχθούμε συμπεριφορές σαν τις χθεσινές τόνισε ο κ. Δημητρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τα επεισόδια που έγιναν χθες και την ανακοίνωση: «Ο Ερμής έχει πάρει δραστικά μέτρα για αυτούς που έρχονται στο γήπεδο μόνο και μόνο για να δημιουργούν προβλήματα. Δεν μπορεί ο Ερμής να πληρώνει ποινές. Δεν θα ανεχθούμε κανένα να μας βάζει σ΄ αυτό  τον δρόμο»

Για τους οπαδούς: «Οι άνθρωποι που ήταν στη εξέδρα ποτέ δεν ήρθα στον Ερμή. Δεν ξέρουμε για πιο λόγω έγιναν αυτά τα επεισόδια. Προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και βγάλαμε και την ανακοίνωση μας για να προστατέψουμε το σωματείο. Εμείς θέλουμε να γνωρίζουμε ποιοι είναι οργανωμένοι και αυτό θα φέρει αποτελέσματα».

Για την πρώτη εντός έδρας ήττα: «Μια ήττα που ήρθε μετά από δεκατρείς αγώνες και αυτό λέει πολλά. Ο Ερμής έχει πολλές δυνατότητες και στη συνέχεια θα δώσουμε πολλά. Προετοιμαζόμαστε για το κύπελλο το οποίο θέλουμε να φέρουμε στην Αραδίππου, αφού πετύχαμε τους υπόλοιπους μας στόχους». –