10 Φεβρουαρίου και συμπληρώνονται σήμερα 57 χρόνια από την ιστορική ίδρυση του  ΕΡΜΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ. Ένα λαμπρό ορόσημο στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου και του πολιτισμού γενικότερα.

Στις 10 Φεβρουαρίου του 1958, λοιπόν με όνειρα και ελπίδες, ιδρύεται ο ΕΡΜΗΣ ένα νέο αθλητικό σωματείο, το οποίο θα έμελλε να διαδραματίσει ένα σημαντικό ρόλο στα αθλητικά δρώμενα τόσο τοπικά, επαρχιακά, αλλά και παγκύπρια.

Παράλληλα, ο Ερμής προβαινει και σε διάφορες μορφωτικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, όπως η διμηουργία πλιτιστικού όμιλου, χοροδίας και μπάντας για παρελάσεις.

Με βάση τα πιο πάνω καταδεικνύεται το βάθος της υποδομής και της τεραστίας δουλειάς που επιτελείται από τον εκάστοτε Πρόεδρο και  Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου και από όλη την οικογένεια του ΕΡΜΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ.

Γιορτάζοντας σήμερα την ίδρυση της ομάδας μας θα θέλαμε να τονίσουμε τους αγώνες και την προσφορα  του ΕΡΜΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ στα Κυπριακά αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα και στοχεύουμε στην ανάδειξη του αληθινού πνεύματος της ευγενούς άμιλλας της καλλιέργειας του ευ αγωνίζεσθαι και της υγιούς απασχόληση της νεολαίας.

.